زیست‌پذیری شهری در محله‌های آسیب‌دیده اجتماعی: تجربه برنامه آلمانی شهر یکپارچه اجتماعی”

Urban livability in socially disadvantaged neighborhoods: The experience of the German program “socially integrative city”

چکیده

این مقاله این سوال را طرح می کند که چگونه می‌توان زندگی محله‌های شهری محروم اجتماعی را با کمک بازآفرینی شهری مبتنی بر ملخه بهبود بخشید. این بر اساس تاریخچه سیاست های بازآفرینی مبتنی بر محله در آلمان با هدف ارتقاء و حل مشکلات شهری در سطح محله مرور است. استدلال اصلی بدین شرح است. اولاً، سرنوشت سیاست‌های مرسوم ارتقای فیزیکی با تمرکز بر زیست‌پذیری مناطق محروم شهری به محیط توسعه بستگی دارد. در حالی که ارتقای موفقیت‌آمیز گاهی اوقات محله‌های درون شهری را چنان جذاب می‌کند که با گرایشی به سمت اصیل‌سازی(gentrification) و جابجایی فقرای شهری مواجه می‌شوند، تثبیت مناطق کمتر برخوردار همیشه نمی‌تواند تضمین شود. دوم، رویکردهای جایگزین مورد نیاز است، که ارتقای فیزیکی محدود را با سیاست‌های اجتماعی محور پیوند رند، و بر اساس استراتژی‌هایی مانند مدیریت محله و توانمندسازی(empowerment) ایجاد شود. شوم، آنها می توانند سهم قابل توجهی در تثبیت محله های محروم داشته باشند و از این طریق شرایط عمومی زندگی و فرصت های فقرای شهری را بهبود بخشند. با این حال، آنها حداقل نیاز به مداخله دائمی را دارند. بنابراین، آنها از منطق بازسازی مبتنی بر منطقه که معمولاً به بازگرداندن اعتماد به بازار املاک خصوصی محدود می شود و در نتیجه سرمایه گذاری داخلی را به سمت آنها هدایت می کنند که کیفیت محیط فیزیکی را بهبود می بخشد، فراتر می روند. چهارم، آنها به سختی قادر به غلبه بر انگ منفی(negative stigmatization) قابل توجهی در شهرهایی هستند که به شدت تحت تأثیر رکود اقتصادی و کاهش جمعیت هستند. این امر به ویژه زمانی صادق است که آنها به عنوان مناطق ورود موج‌های متوالی مهاجران عمل می‌کنند و بازتعریف نقش آن مناطق در شهرها و پذیرش تمرکز بالای مشکلات شهری آن‌ها به عنوان نقطه شروعی برای سیاست‌های منطقه‌محور مختلف در برخورد با آنها ضروری است. پیشینه تجربی کلیدی مقاله، سیستم کمک های مالی توسعه شهری آلمان و ارزیابی برنامه به اصطلاح “شهر یکپارچه اجتماعی” است.

لینک دانلود رایگان مقاله:

https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2095263521001011

 

ارچاع APA:

Altrock, U. (2022). Urban livability in socially disadvantaged neighborhoods: The experience of the German program “socially integrative city”. Frontiers of Architectural Research. doi:https://doi.org/10.1016/j.foar.2021.12.006

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست