پیشینه تحقیق عوامل موثر بر جذب سرمایه قسمت چهارم
شروف[1](2017) پژوهشی را با عنوان “سرمایه گذاری شرکت و اصول کلی پذیرفته شده حسابداری ” انجام داده است. این پژوهش این مسئله را بررسی کرده است که چگونه تغییرات اصول کلی پذیرفته شده حسابداری تصمیمات سرمایهگذاری بنگاه را تحت تاثیر قرار میدهد. در این تحقیق فرض شده است تغییرات اصول کلی پذیرفته شده حسابداری که تاثیر منفی(مثبت) بر اضهارنامه مالی فعلی و آتی دارند حداقل دو نتیجه دارند. ابتدا، احتمال پیآمد قراردادی منفی(مثبت) دارند و مدیران در پاسخ به تغییرات داراییهای ریسک را بشدت کاهش میدهند و ثانیا اطلاعات مدیران در نتیجه چنین تغییراتی افزایش مییابد. دادهها به روش رگرسیون مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته اند. نتایج این تحقیق نشان میدهد تغییر در قوانین حسابداری تصمیمات سرمایه گذاری را تحت تاثیر قرار میدهد. در این تحقیق مکانیزمی که از طریق آن تغییر قوانین بر تصمیم سرمایه گذاری تاثیر میگذارد نیز مطالعه شده است. مشخص شده است ابتدا، زمانیکه بنگاه ها دارای تعهدات مالی که تحت تاثیر اصول کلی پذیرفته شده حسابداری میباشد تغییر اصول کلی پذیرفته شده حسابداری هزینههای تحقیق و توسعه تحت تاثیر قرار میدهد. ثانیا در فرآیند تطابق با قاونین جدید اطلاعات مدیران افزایش پیدا کرده و تصمیمات سرمایهگذاری آنها عوض میشود که در نتیجه همین روند بودجه تخصیص یافته به فعالیت-های بنگاه نیز تغییر مییابد.
برستین[2](2017) پژوهشی را با عنوان “پیامدهای کلیدی سرمایهگذاری نوآورانه در مدل گارسی-ماکیا، هسیه و کلنو(ابتدائی و ناتمام)” انجام داده است. در این مقاله مدل پویای گارسی-ماکیا، هسیه و کلنو(GHK) به منظور توصیف هزینههای سرمایهگذاری نوآورانه مورد مطالعه قرار گرفته است. این مدل یک مدل بنچ مارک سودمند شناخته شده است. در این تحقیق نشان داده شده است که چگونه دادههای پویایی و ارزش شرکت میتواند برای تفسیر کشش رشد بهرهوری با در نظر گرفتن تغییرات سرمایهگذاری شرکت در جهت دستیابی به محصولات و خدمات جدید، بکار برده شوند. لازم به ذکر است نتایج کامل این تحقیق هنوز بچاپ نرسیده است.
رینا[3](2017) پژوهشی را با عنوان “یک مدل تصمیم سرمایهگذاری برای طراحی سیستمهای ساخت و ساز براساس الگوریتم ژنتیک و مونت کارلو” انجام داده است. او اعتقاد دارد سیستمهای ساخت و ساز منعطف دارای ویژگیهای: هزینههای سرمایهگذاری بالا و انعطاف پذیری بیش از اندازه هستند. در این پژوهش از الگوریتم ژنتیک برای طراحی سیستم های ساخت و ساز دوگانه تشکیل یافته از ماشین آلات قابل تنظیم، اختصاصی و با اهداف عمومی(منعطف) استفاده شده است. میزان تولید با محدودیت های تقاضا و عملیات ضروری مطالعه شده است. نتایج حاصل از این تحقیق نشان دهنده آنست که ترکیب الگوریتم ژنتیک با روش شبیه سازی مونت کارلو امکان کاهش عدم قطعیت در بازار را فراهم کرده و از این رو کمک شایانی برای تصمیمگیری به منظور سرمایهگذاری میکند.
ویل[4](2017) پژوهشی را با عنوان “موانع تجاری برای کسب و کارهای خارجی در چین” انجام داده است. در این پژوهش موانع تجاری کسب و کارهای خارجی که از سوی دولت چین در مقابل آنها قرار داده میشود مورد بررسی قرار گرفته است. کمپین سیاست نوآوری داخلی چین، دستهای از سیاستهاست که با هدف حرکت اقتصاد چین به سمت زنجیره تولید انجام میشوند که این مورد بعنوان یکی از موانع قانونی پیش روی کسب و کارهای خارجی است. کمپین سیاست نوآوری داخلی چین در بین دانشمندان سیاسی، تاجران، سیاستمداران و صنعتگران توجه ویژه ای را به خود جلب کرده است. در این مقاله این کمپین به خوبی معرفی شده و زوایای قانونی آن نشان شده است، همچنین هزینههای آن نیز برای سرمایهگذاران خارجی مشخص شده است.
پیشینه تحقیق عوامل موثر بر جذب سرمایه برای پیشینه پژوهش پایان نامه کارشناسی ارشد، تهیه پروپوزال و فصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد مناسب است
[1] Shroff
[2] Burstein
[3] Renna
[4] Weil
- Shroff, N. (2017). Corporate investment and changes in GAAP. Review of Accounting Studies, 22(1), 1-63.
- Burstein, A. (2017). The Aggregate Implications of Innovative Investment in the Garcia-Macia, Hsieh, and Klenow Model. In 2017 Meeting Papers (No. 917). Society for Economic Dynamics.
- Renna, P. (2017). A Decision Investment Model to Design Manufacturing Systems based on a genetic algorithm and Monte-Carlo simulation. International Journal of Computer Integrated Manufacturing, 30(6), 590-605.
- Weil, S. (2017). Trade Barriers for Foreign Business in China. In Lobbying and Foreign Interests in Chinese Politics (pp. 41-51). Palgrave Macmillan US.