پیشینه تحقیق عوامل موثر بر جذب سرمایه قسمت ششم
گراسیا[1](2017) پژوهشی را با عنوان “محدودیتهای اعتباری، سرمایهگذاری و رشد شرکت” انجام داده است. در این پژوهش تاثیر محدودیتهای اعتباری بر سرمایهگذاری، سرمایهگذاران و سایر سرمایههای درگردش و رشد بنگاه در بین تعداد بسیار زیادی از بنگاههای 12 کشور اروپایی بین سالهای2016-2014 مورد بررسی قرار گرفته است. دادهها از روش بررسی دسترسی به منابع مالی از شرکت های (SAFE)، روشی مخصوصی که برای تجزیه و تحلیل مسائل در دستیابی به تامین مالی خارجی بنگاههای اروپایی طراحی شده، بدست آمده است. فرضیه این مقاله اینست که مشکل اصلی احتمال منفی علیت معکوس است، چراگه بنگاهها با موقعیت های رشد و سرمایهگذاری پایینتر ممکن است با احتمال بیشتری دارای محدودیت اعتباری باشند. برای حل فرض مذکور چند استراتژی بکار برده شده است: پروکسیهای برای موقعیتهای سرمایهگذاری، رگرسیونهای با وقفه و تاثیرات تصادفی متغیرهای ابزاری. نتایج این تحقیق نشان میدهد که محدودیتهای اعتباری، هم در تامین مالی بانکها و هم سایر شرکتها، تاثیر منفی معنی داری بر سرمایه گذاری در داراییهای ثابت دارد، درحالیکه تاثیر آن بر رشد بنگه و سرمایه در گردش بسیار اندک است.
پنگ و همکاران[2](2018) پژوهشی را با عنوان “بدهی و سرمایهگذاری: شواهدی از سطح بنگاه” انجام دادهاند. در این تحقیق مدل پانل انتقال آرام را برای تجزیه و تحلیل رابطه غیرخطی بین بدهی و سرمایهگذاری بکار برده است. در واقع برای بررسی رابطه بین بدهی و سرمایهگذاری از رگرسیون غیرخطی انتقال آرام استفاده شده است. نتایج حاصل از این تحقیق حاکی از آنست زمانیکه سطح بدهی پایین باشد، بدهی یک عامل موثر در سرمایهگذاری است. با این حال اگر میزان بدهی از حدبحرانی رد شود کاهش قابل ملاحظهای در میزان سرمایهگذاری بنگاه دیده میشود.
آورامنکو و همکاران[3](2018) پژوهشی را با عنوان “سیاست سرمایهگذاری منطقهای تحت تاثیر محدودیتهای بودجهای و تحریمهای اقتصادی” انجام دادهاند. این مقاله نتایج تحقیق در مورد تاثیری که محدودیت بودجهای و تحریم های اقتصادی بر تحریم های خارجی سیاست سرمایه گذاری منطقه ای و رشد کند اقتصادی داشته است، میباشد. فاکتورهای سرمایهگذاری مطالعه شده در این تحقیق عبارتند از: سرمایه-گذاری در سرمایه ثابت، منابع تامین مالی، تامین مالی داخلی، سود در اختیار سازمان، هزینه استهلاک، تامین مالی جذب شده، وام های بانکی داخلی، وام های بانکی خارجی، داراییهای به عاریه گرفته شده از سایر سازمانها، سرمایه گذاری خارجی، تامین مالی بودجه ای، تامین مالی جذب شده از سازمان ها و مردم. نتایج نشان دادهاند سیاست فعلی جذب سرمایهگذاری نیازمند تغییر از رشد کمی به بهبود کیفی است.
پیشینه تحقیق عوامل موثر بر جذب سرمایه برای پیشینه پژوهش پایان نامه کارشناسی ارشد، تهیه پروپوزال و فصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد مناسب است
[1] Garcia
[2] Peng et al.
[3] Avramenko et al
- Garcia-Posada, M. (2017). Credit Constraints, Firm Investment and Growth: Evidence from Survey Data.
- Peng, F., Cebula, R., Foley, M., Hu, X., & Zhang, Z. (2018). Debt and Investment: A Firm Level Evidence. Journal of Mathematical Finance, 8(01), 119.
- Avramenko, Y. S., Vlasov, S. V., Lukyanov, S. A., & Temkina, I. M. (2018). Regional Investment Policy Under The Impact Of Budget Limitations And Economic Sanctions. R-Economy, 1(1).