پیشینه تحقیق عوامل موثر بر جذب سرمایه قسمت پنجم
پاسوس، استریت و باروسو[1](2017) پژوهشی را با عنوان “مدل سرمایهگذاری دینامیک گزینه واقعی محور برای پرتفولیوهای انرژیهای تجدید پذیر” انجام دادهاند. این تحقیق یک مدل دینامیک برای طراحی خط مشی سرمایهگذاری با حداقل ریسک بهینه در پرتفولیو منابع تجدیدپذیر تکمیلی برای شرکتهای برزیلی ارائه میکند. روش مورد استفاده، مدل قراردادی انرژی استاتیک، براساس رویکرد بهینه سازی آشوب دوگانه، و مدل شبکه دوجهته بازگشتی میانگین را برای ارزشگذاری واقعی گزینه، ترکیب کرده است. نتایج حاکی از آن است که مدل ترکیبی ارائه شده از کارآیی مناسبی برخوردار است. مهمترین نتایج دیگر عبارتند از: تعیین میزان ظرفیت سرمایهگذاری یا تامین منابع تجدید پذیر، تعیین میزان فروش متقابل از پرتفولیو انرژی و تعیین زمانبندی بهینه برای سرمایهگذاری.
فمیک و جوویچ[2](2017) پژوهشی را با عنوان “مدل سرمایهگذاری، وفاداری و رسانههای جدید –مطالعه همبستگی در خدمات بانکی در منتنگرو” انجام دادهاند. در این پژوهش رابطه علی بین وفاداری، رضایت، کیفیت گزینههاف اندازه سرمایهگذاری و رسانههای جدید آنلاین(بازاریابی دهان به دهان) در خدمات بانکی مورد مطالعه قرار گرفته است. در این پژوهش فرض شده است بازاریابی دهان به دهان تاثیر معنیداری بر میزان سرمایهگذاری دارد. همچنین وفاداری فرد که بیانگر نگرش او نسبت به شرکت است، تاثیر معنی دار و مثبتی بر میزان سرمایهگذاری افراد دارد. دادهها به روش رگرسیون مورد آزمون قرار گرفته و نتایج حاکی از تایید فرضیه های مذکور است.
لادیکا و ستونر[3](2017) پژوهشی را با عنوان ” کوتاه مدت گرایی مدیریتی و سرمایه گذاری” انجام دادهاند. هدف این مقاله نشان دادن این موضوع است که کاهش شدید در افق انگیزههای مدیرعامل، که از سوی حذف ناگهانی مقررات واگذاری گزینه سهام اعمال شد، باعث کاهش میزان سرمایهگذاری شرکت شد. این اتفاق بدنبال اجرای استاندارد حسابداری FAS 123-R ،افتاد که درنتیجه آن صدها شرکت دوره واگذاری گزینههای سهام مدیران اجرایی را برای جلوگیری از افت درآمد خالص تسریع کردند. دادههای این با استفاده از رگرسیون OLS مورد تجزیه و تحلی قرار گرفته و نتایج نشان داده است اتفاق مذکور باعث شد تا مدیران گزینههای زودهنگام و سود عایدی از بازدهی کوتاه مدت بدست آورند. مدیر عاملان سرمایهگذاریها را قطع کرده و درآمدهای کوتاه مدت بالایی گزارش کردند، سپس فروش سهام را بالا برده و اغلب محل کار خود را ترک کردند.
چن و همکاران[4](2017) پژوهشی را با عنوان “انتظارات بنگاه و سرمایهگذاری” انجام دادهاند. در این پژوهش تلاش شده است به این پرسش پاسخ داده شود که چگونه انتظارات در زمان حقیقی تصمیمات اقتصادی بنگاه را تحت تاثیر قرار میدهد؟ بدین منظور بنگاههای بین المللی ژاپنی مورد مطالعه قرار گرفتهاند. دادههای این تحقیق به روش رگرسیون DID مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتهاند. نتایج این تحقیق نشان داده است پس از تشدید مناقشات منطقهای بین چین و ژاپن، فروش شرکتهای ژاپنی در چین نسبت به سایر کشورها با افت شدید اما موقتی روبرو شد که کاهش فروش شرکت-ها به نوبه خود باعث کاهش میزان سرمایهگذاری آنها شد. همچنین وجود مناقشات منطقهای باعث ایجاد بدبینی پایدار نسبت به فروش آتی در این شکرتها شده است که این بدبینی 60درصد تصمیمات سرمایهگذاری بنگاهها را تحت تاثیر قرار داده است.
پیشینه تحقیق عوامل موثر بر جذب سرمایه برای پیشینه پژوهش پایان نامه کارشناسی ارشد، تهیه پروپوزال و فصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد مناسب است
[1] Passos, Street & Barroso
[2] Femić-Radosavović & Jovović
[3] Ladika & Sautner
[4] Chen et al
- Passos, A. C., Street, A., & Barroso, L. A. (2017). A dynamic real option-based investment model for renewable energy portfolios. IEEE Transactions on Power Systems, 32(2), 883-895.
- Femić-Radosavović, B., & Jovović, M. (2017). Loyalty, Investment Model and New Media-A Correlation Study in Banking Services in Montenegro.Journal of Central Banking Theory and Practice, 6(1), 15-28.
- Ladika, T., & Sautner, Z. (2017). Managerial short-termism and investment: Evidence from accelerated option vesting.
- Chen, C., Senga, T., Sun, C., & Zhang, H. (2017). Firm Expectations and Investment: Evidence from the China-Japan Island Dispute (No. 838).
.